REMINDER - Viden skaber os - Kroppen

Skal dit bibliotek formidle temaet omkring kroppen sammen med mange andre biblioteker, med Bibliotekernes Temasamarbejde og med Danmarks Radio?

Nu udgiver Biblioteksmedier og Bibliotekernes Temasamarbejde en emneliste, ”Viden skaber os - kroppen”, der giver bud på skøn- og faglitteratur, musik, film, spil og netsider, der formidler viden omkring kroppen. Listen er både for børn og voksne.

Emnelisten udgives i forbindelse med bibliotekernes kampagne ”Viden skaber os - Kroppen”, der lægger sig op af Danmarks Radios kommende serie om videnskab og menneskekroppen. Kampagnen kører i 4 uger i foråret uge 7-10 med peakuger i uge 9-10 med fokus på de faser menneskekroppen gennemgår, nemlig barndommen, ungdommen, voksenlivet og alderdommen.

 

Pris og bestilling

For biblioteker, som deltager i bibliotekernes temasamarbejde: 50 emnelister (6 sider) og en digital version til 250 kr.

For andre: 50 emnelister (6 sider) og en digital version til 300 kr.

Ved bestilling af 4 pakker med emnelister får I én gratis

Levering ultimo uge 4

For bestilling sendes mail til Pia Maiken Henriksen hos Biblioteksmedier på mail pih@bibmed.dk 

Bestillingsfrist senest d. 11. januar

 

Bibliotekernes nationale temasamarbejde

Bibliotekernes nationale temasamarbejde er et samarbejde omkring formidlingen af debatskabende og samfundsaktuelle temaer. I fællesskab producerer vi grafisk materiale, plakater, filmklip, forfatterinterviews, elementer til web og meget mere, som kan bruges i formidlingen af temaet på alle bibliotekets kanaler (fysiske rum, aktiviteter, skærme og web).

Som biblioteker vil vi gerne være med til at sætte dagsordenen i Danmark, vi vil understøtte et aktivt medborgerskab og positionere biblioteket som aktuelt og debatskabende. Jo flere biblioteker vi står sammen om en programsat eksponering af et tema, jo større effekt har det. Ved at sammentænke vores kanaler, støtte og inspirere hinanden som biblioteker kan vi udnytte vores ressourcer bedre og ved at samarbejde med eksterne parter, får vi andre kvaliteter og kompetencer med i eksponeringsarbejdet. I sidste ende kvalificerer det den oplevelse, borgerne har af tema-eksponeringen på biblioteket.

Aalborg Bibliotekerne koordinerer temasamarbejdet som en del af deres centralbiblioteksopgave. Alle centralbiblioteker er med og lige nu 58 andre biblioteker, ligesom mange netmedier også bakker op omkring kampagnen. Vi samarbejder med Danmarks Radio omkring kampagnen. Bibliotekerne køber i fællesskab en grafisk pakke fra reklamebureauet Det nye sort.

Er dit bibliotek ikke tilmeldt temasamarbejdet eller er du bare nysgerrig på at høre nærmere, så send en mail til temasamarbejde@aalborg.dk eller tilmeld jer her: http://temasamarbejde.dk/for-biblioteker/tilmeld-dit-bibliotek/

 Besøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her