Valg+ Danske bøger

Individuelt design af ordrefiler samt til- og fravalgslister

Biblioteksmedier har i løbet af sommeren arbejdet på en videreudvikling af applikationen Valg+ Danske bøger, og vi kan nu tilbyde individuelle designs af ordreforslag og til- og fravalgslister på målgruppeniveau. Det betyder, at I nu kan definere, hvilke målgrupper I ønsker repræsenteret på jeres forskellige kundekort.

Hidtil har Biblioteksmedier indlæst den fulde BKM fortegnelse, og dermed indlæst både børne- og voksentitler på alle ordreforslag. Denne praksis gøres der nu op med.

Applikationen er udviklet således, at der på kundekortet kan angives, hvilke målgrupper man ønsker at tilknytte det enkelte kundekort. Et eksempel kunne være, at kundekortet "børn" fik tilknyttet målgrupperne:

  • Børn skøn
  • Førskole - pegebøger
  • Førskole - billedbøger
  • Indskoling
  • Mellemtrin
  • Udskoling

For at designe jeres lister, skal I udfylde vedhæftede skabelon for hvert af jeres kundekort i applikationen. Hvis I ikke foretager jer noget, vil Biblioteksmedier fortsat fremsende og indlæse filerne med det "gamle" design. Skabelonerne skal sendes til Asger Torp (e-mail: ato@bibmed.dk), som efterfølgende vil stå for selve applikationsopdateringen.

  1. Hvis en målgruppe fravælges på kundekortet, er det ligegyldigt om der er tilvalgt i indkøbsprofilen, det ignoreres simpelthen. Derfor er det vigtigt, at listerne designes med udgangspunkt i indkøbsprofilernes tilvalgte målgrupper!

Har I spørgsmål til fremsendte eller blot behov for sparring i forbindelse med designet af jeres ordreforslag, kan I kontakte Asger pr. telefon: 52 13 78 02.

 

Venlig hilsen

Valg+ Team

Kundecenter

Biblioteksmedier A/S

Besøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her