Flytning

Kære Kunder

 

Først og fremmest tak for samarbejdet i det snart forgangne forår. Vi glæder os til stadighed over at kunne servicere jer alle med alle former for fysiske udlånsmaterialer og IT services.

Biblioteksmedier har de seneste måneder været igennem en tilpasningsproces, hvor virksomhedens størrelse er blevet tilpasset nutidens behov.

Tilpasningen har blandt andet bestået i en sammenlægning af vores to produktionsenheder i Ballerup og i Odense. Fremadrettet vil al boglig klargøringsaktivitet foregå fra vores produktionsenhed i Odense, hvorimod øvrige aktiviteter og administration fortsat er placeret i Ballerup.

Alle kontaktinformationer samt adresser er uændrede.

Sammenlægningen er forløbet som planlagt og uden store problemer, men grundet produktionsstop i et par dage, vil enkelte kunder muligvis opleve forskudt leveringstid på visse typer af materialer. Det er naturligvis en situation, vi beklager meget, og derfor har vi sat al disponibel mandskab i arbejde, så den ophobede pukkel kan blive ryddet af vejen så hurtigt som muligt.

Har I spørgsmål til bestillingerne, leverancer eller andet, må I endelig ringe eller sende os en e-mail – vi sidder altid klar i kundeservice til at hjælpe på telefon +45 44 86 78 88 eller e-mail: kundeservice@bibmed.dk.

 

Vi ser frem til et fortsat godt og tæt samarbejde, og ønsker jer alle en dejlig og forhåbentlig solrig sommer.

 

 

Venlig hilsen

Biblioteksmedier A/S

Martin                                        

Kundeservicechef

Martin LauritsenBesøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her