Lydbøger fra Lindhardt og Ringhof

 

Gode råd

 Køb vores fysiske lydbøger både hos AV Forlaget eller hos Biblioteksmedier. De kan altid købes, også udenom Valg+.

Hvis I savner titler eller mangler en specifik titel, så kontakt os endelig! Mail til pih@bibmed.dk eller nha@lrforlag.dk


 

 

10 TIPS - Få det bedre og lev 10 år længere

Jo flere sunde vaner, du har, jo flere friske år kan du regne med at få. I "10 TIPS - få det bedre og lev 10 år længere" får du nogle helt enkle tips til, hvordan du skal leve for få et så langt liv som muligt.

Da Bertil Marklunds forældre begge døde tidligt, følte han sig en smule urolig ved tanken om, at han skulle gå samme skæbne i møde. Han begyndte derfor at gennemgå en masse forskning inden for flere forskellige områder. Svarene, han fandt, overraskede ham positivt, for forskningen viste, at vores livsstil er 90% afgørende for, hvor længe vi lever. Det er altså dig, der bestemmer, hvordan du vil – eller ikke vil – ældes.

I denne korte og letlæste bog får du opskriften på, hvordan du med ganske få og enkle leveregler kan forbedre dine muligheder for et både længere og bedre liv.Bestillingsnummer: 9788711721490Den lille bog om din økonomi

Skal jeg tage et lån?
Købe bolig? – Bo til leje?
Bruge mine penge eller spare op?
Skal jeg stole på min bankrådgiver?
Er jeg fornuftig husmor eller selvglad amatør?
Er jeg et egern eller en løve?

Et godt råd er guld værd, når man står over for en stor økonomisk beslutning. På baggrund af deres store økonomiske ekspertise guider Niels Christian Nielsen og Michael Møller dig igennem de mest almindelige økonomiske dilemmaer, så du kan sove trygt om natten.

 


Bestillingsnummer: 9788711779651Den svære kærlighed. Om narcissisme og parforhold

Er dit parforhold præget af op- og nedture, og oplever du, at mållinjen for lykke konstant flytter sig uden for din rækkevidde?

Er din partners tanker og følelser sort-hvide, og ser han sig selv som den, der altid har ret, selvom det er på bekostning af dig?

Behandler han dig skiftevis som prinsesse eller fjende? Og føler du dig ofte forvirret over, at du oplever jeres parforhold markant anderledes, end han gør? Så lever du sandsynligvis i et forhold med en narcissistisk mand.

I 'Han elsker mig, han elsker mig ikke' tager psykoterapeut Christina Copty dig i hånden, og guider dig igennem faldgruberne i det narcissistiske parforhold, og giver dig indblik i den narcissistiske mands tanker og følelser, så du kan navigere i de modstridende signaler, du modtager.

Du får indsigt i narcissistens opvækst, og hvad der motiverer ham, og du lærer hvilke kampe, der er værd at tage, og hvilke, der på forhånd er tabte. Igennem hele bogen får du også redskaber og gode råd . Og ikke mindst en forklaring på, hvad det er, der gør, at du falder for denne type mand.

 


Bestillingsnummer: 9788711739471Dit selvhelbredende sind

Dit selvhelbredende sind bygger på en forståelse kaldet The Three Principles, The Inside-Out Understanding eller Innate Health - De tre principper - der i disse år bevæger sig igennem lande som USA, Canada, Australien, England, Skotland, Spanien, Norge og Sverige. Mette Louise Holland er den første danske autoriserede psykolog, der arbejder efter disse enkle, men dybtrækkende principper.

I bogen deler hun denne nye forståelse af de fundamentale grundprincipper, der ligger bag alle menneskers sind og skaber vores individuelle oplevelse af livet, øjeblik for øjeblik. Samtidig deler en række helt almindelige mennesker deres forandringshistorier. Mennesker, der alle er blevet mere frie, livsglade, som hviler i sig selv og er meget mere nærværende, efter de har opdaget en simpel, ny forståelse af deres eget sind.

Ida, 15 år: "I starten var det lidt som at opdage, hvad livet er".

Lisbeth, 35 år: "Fra det ene sekund til det andet mærker jeg simpelt hen verden på en anden måde".

Henrik, 42 år: "Det er rimelig simpelt. I bund og grund er vi født lykkelige. Og vi kan kun tænke os væk fra lykken"

 


Bestillingsnummer: 9788711783276Førerulve

Det er tvingende nødvendigt for børn at have forældre, der kærligt varetager deres førerrolle i familien. Som tager ansvar for relationen, skaber tillid, og som træffer beslutninger på familiens vegne – både de populære og de ikke populære.

Jesper Juul er fornuftens faste, men absolut kærlige stemme. Han gør os klogere på os selv og på, hvad der skal til for at blive mere autentiske forældre, som ikke krænker vores børns personlige integritet, men som tager bestik af egne følelser og personlige grænser.

Den erfarne familieterapeut indgiver mødre og fædre mod til at udvikle en moderne autoritetsforståelse, som alle vokser ved: det lille barn, teenageren og ikke mindst forældrene selv.

 


Bestillingsnummer: 9788711748008Madmentor

Hvordan er dit forhold til mad?

Det kan lyde som et uskyldigt spørgsmål, men for mange er forholdet til mad fyldt med bekymringer og dårlig samvittighed. For de er utilfredse med deres krop. Og ofte bliver madregler og kalorietælling løsningen, men det får kun utilfredsheden med kroppen og dem selv til at vokse.

I denne bog får du blandt andet hjælp til at:

Finde din naturlige vægt
Bryde et negativt spisemønster
Droppe den dårlige samvittighed

Bogen er til dig, der er træt af perioder med slankekure efterfulgt af overspisning, og som ønsker et langt mere afslappet forhold til mad. Den er også til dig, der allerede arbejder med sundhed, og som synes, du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed.

 


Bestillingsnummer: 9788711790960SLUK

Millioner af mennesker over hele kloden er på vej til at blive digitalt afhængige. Og den massive mængde data, der hver dag fosser gennem vores hjerne, truer med at sende en hel generation ud i et liv fyldt med stress, søvnbesvær, koncentrationsbesvær og nedsat evne til nærvær og empati.

I sin tankevækkende og provokerende bog anklager speciallæge og it-iværksætter Imran Rashid de globale sociale medier og tech-firmaer for helt bevidst at forvandle os til digitale junkier på evig jagt efter den næste kemiske belønning i hjernen, der kan udløse en kortvarig lykkefølelse.

SLUK er en nødvendig bog, der giver et vigtigt indblik i, hvordan digitaliseringen påvirker hjernen, kroppen, mennesket, familierne, virksomhederne og samfundet. Og hvorfor vi er nødt til at handle, før det er for sent.

 


Bestillingsnummer: 9788711780763Sov rigtigt

”Glem alt om det, du troede, du vidste om søvn. Restitution er noget, der kan foregå hele døgnet rundt, ikke kun om natten – restitutionsprocessen er en konstant rytme, som vi alle må lære at følge. Så hvis du vil starte i dag, betyder det lige nu – ikke når du går i seng i aften.”

Nick Littlehales er søvncoach for nogle af verdens største sportsstjerner. Han har opfundet metoden ”R90”, som handler om at tænke i søvnperioder frem for i timer, og som vil revolutionere vores forhold til søvn og hvile. Læs bl.a. om, hvordan du får nok søvn uden nødvendigvis at sove otte timer hver nat. Hvordan du kan drikke et ekstra glas vin, en kop kaffe eller spise sent uden at bekymre dig om din nattesøvn. Hvordan du køber den rigtige madras (og den behøver ikke koste en formue), og hvordan du forholder dig til jetlag, små børn, snorken og andre natlige udfordringer.

 


Bestillingsnummer: 9788711731604Besøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her