Lydbøger fra Lindhardt og Ringhof

 

SUPER tilbud til sensommeren

Køb vores fysiske lydbøger både hos AV Forlaget eller hos Biblioteksmedier. De kan altid købes, også udenom Valg+.

Hvis I savner titler eller mangler en specifik titel, så kontakt os endelig! Mail til pih@bibmed.dk eller nha@lrforlag.dk.  

 

4 3 2 1

af Paul Auster

 

Paul Austers største, mest hjerteskærende og overbevisende roman. En overvældende og overraskende fortælling om arv og miljø, om kærlighed og livet selv.

Den 3. marts 1947 bliver Archibald Isaac Ferguson født på hospitalet i New Jersey. Fra det øjeblik han kommer til verden, tager familiens liv fire samtidige og uafhængige retninger. Hver af de fire versioner af Ferguson bliver tryllebundet af den skønne og mageløse Amy Schneiderman, og hver af de fire Ferguson'er får hver deres egen helt enestående relation til hende. Som læser følger man alle fire i medgang og modgang. Forskellige liv og dog det samme.

Sensommerpris: 1250 kr.

Bestillingsnummer: 9788711789711Atten grader minus

af Stefan Ahnhem

 

"Efter en heftig biljagt kører en bil ud over kajkanten i Helsingborgs havn. Alt peger på, at der er tale om en ulykke. Obduktionen af bilens fører fortæller dog en anden historie - manden har været død i to måneder og holdt nedkølet i en fryser.  I "Atten grader minus" kæmper Fabian Risk og hans team hos Helsingborg politi mod tiden i en sag, hvor intet er, som det ser ud til ved første blik. Hvis ikke de handler hurtigt, vil endnu et offer ende på køl.

Sensommerpris: 850 kr.

Bestillingsnummer: 9788711757895Den totale rus

af Norman Ohler

 

DEN TOTALE RUS tilføjer en manglende brik til historien. Den første omfattende undersøgelse af sandheden bag brugen af narkotika i Det Tredje Rige. En øjenåbnende bog, der skildrer begivenhederne i Nazityskland og på de europæiske slagmarker i et nyt perspektiv – fra begyndelsen i 1933 til undergangen i 1945. Det Tredje Rige var gennemsyret af stoffer: kokain, heroin, morfin og frem for alt metamfetamin, som blev brugt af alle fra fabriksarbejdere til husmødre og var afgørende for troppernes modstandskraft.

Sensommerpris: 950 kr.

Bestillingsnummer: 9788711755501Hvor der er fugle

af Maren Uthaug

 

"En slægtsroman om kærlighed og indavl.

For at redde sin mor må Johan gifte sig med Marie, selv om han elsker Hannah. De bosætter sig på et fyrtårn to havmil fra byen Uthaug i Norge, hvor det blæser så meget, at deres børn må bindes fast for ikke at blæse i havet. Sønnen tror, han er en kalv, datteren er besat af mænd, Marie lugter forkert, og Johan sidder i toppen af fyrtårnet og føler sig bedraget af livet. Men som historien skrider frem, bliver det mindre og mindre sikkert, hvem der egentlig bedrager hvem."

Sensommerpris: 1150 kr.

Bestillingsnummer: 9788711787847Faderens synder

af Jefrrey Archer

 

Harry Clifton, som har byttet identitet med sin omkomne kollega, Tom Bradshaw, bliver anholdt for overlagt mord, da han går fra borde i Amerika.

Hjemme i England nægter Emma Barrington at tro på, at Harry omkom, da hans skib blev torpederet af tyskerne, og hun rejser til New York fast besluttet på at finde den mand, hun skulle giftes med.

FADERENS SYNDER er andet bind i Clifton-krøniken, en episk beretning om krig, kærlighed og familiebånd.

Sensommerpris: 950 kr.

Bestillingsnummer: 9788711757918Sandgrav

af Helene Tursten

 

En kold decemberdag forsvinder den ni-årige Amelie sporløst, da hun er på vej hjem fra skole for at hente sit luciakostume. Kriminalinspektør Embla Nyström og hendes team sættes på sagen, og mistanken rettes mod en stille og indadvendt teenager. Men da en politibetjent findes død og en eksplosionsbrand kort tid efter hærger en lade, begynder Embla at tro, at der ligger andre og større kræfter bag. Er der en seriemorder på fri fod, og vil det lykkes politiet at finde Amelie i live? "Sandgrav" er anden, selvstændige del i svenske Helene Turstens ny krimiserie med Embla Nyström i hovedrollen.

Sensommerpris: 950 kr.

Bestillingsnummer: 9788711786277Med skurke på skattejagt

af Kristian Mørk og Oliver Zahle

 

Kan Arthur blive ved med at holde det hemmeligt for Josephine, at han er superklovnen Spiloppo? Og hvordan finder han guldskatten inden skurkene, så hans far kan komme ud af sine alvorlige pengeproblemer? ”Spiloppo: Med skurke på skattejagt” er andet bind i den hæsblæsende børnekrimiserie om Arthur og hans multiallergiske søster Fie, som sammen går på jagt efter en gammel skat fra Anden Verdenskrig.

Sensommerpris: 750 kr.

Bestillingsnummer: 9788711789117Besøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her