Nye lydbøger fra Jakobs Press

 

TIGERBJERGET, NIS JAKOBs nyeste krimithriller om kvindemord og nazistisk arvegods på godset Brockenborg på Sydfyn er nu ude som lydbog.
Da bogen udkom maj 2016 skrev anmeldere blandt andet: ”Den er grusom og overraskende” ”Meget mere indhold end de fleste andre krimier” ”Velskrevet og spændende” ”fremragende personbeskrivelser”.

IMIDIS VAND og PERFEKT LIV hører til Nis Jakobs bedst sælgende romaner.
Disse to hæsblæsende og tankevækkende thrillere er endelig udkommet som lydbøger.

PERFEKT LIV bliver kaldt ”Årets bedste psykologiske thriller” på krimicirklen.dk.
Vildmedkrimi.dk skriver: ”Velskrevet, original og interessant historie om genmanipulation, om kærlighed og om at stræbe efter det perfekte.??Nis Jakob driller læserne på en raffineret, underholdende og mystisk måde. ?Perfekt liv er ikke en typisk actionmættet thriller. Uhyggen kommer snigende efterhånden. Man har hele tiden fornemmelse af noget klaustrofobisk og katastrofalt."

IMIDIS VAND fik blandt mange roser disse ord med på vejen i Politiken: ”Ormehuller og vand, spaltet i brint og ilt, spiller en stor rolle for både indholdet og strukturen i Nis Jakobs spændende og intelligente roman "Imidis Vand". En velfungerende og fængslende historie: Både personerne og deres handlinger er troværdige og interessante, og Nis Jakob veksler med god virkning mellem stilfærdige miljøskildringer fra København og omegn, kærlighedshistorier, snedige intriger og opklaringsmanøvrer og særdeles kontant spænding.”

Tigerbjerget, mp3

Gå til varen

Imidis vand, mp3

Gå til varen

Perfekt liv, mp3

Gå til varen
Besøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her