Nyt fra Biblioteksmedier - Augmented Reality bog+app

 Den lille havfrue - en magisk Augmented Reality bog

Kommer også med i denne uges Tempo+ nyhedsbrev

 

Biblioteksmedier har eksklusivt fået mulighed for at tilbyde denne bog til en særlig introduktionspris til bibliotekerne:

Vejl. udsalgspris for bog inkl. app: 249,95 kr. inkl. moms.
Jeres pris er uanset aftalevilkår 135,00 kr. ex. moms. Tilbuddet gælder til og med den 31.07.2016 (også i Tempo+).

Bogen kan bestilles i vores netbutik eller i jeres materialevalgsmodul på faust 45810089.

 

Se indslag fra Go’ Morgen Danmark, TV2 HER

 

 

 

Med udgivelsen af Den lille Havfrue – en magisk Augmented Reality bog lancerer Books & Magic en helt ny børnebogsgenre. Ved siden af den traditionelle højtlæsning udfolder bogen sig levende via app’en til stor begejstring for både børn og voksne. Den fantasiverden, der tidligere kun kunne udspille sig i tankerne bliver nu virkelig.

 

LÆS - UDFORSK – SPIL!

Når man peger på farveillustrationerne i bogen med sin tablet, åbner app’en et vindue til bogens univers direkte oven på siderne. Man oplever på denne måde karaktererne fra bogen i "levende live" gennem spil og opgaver, der kan løses.  Og jo bedre man lytter efter detaljerne i historien, jo nemmere er det at løse opgaverne og spille spillene. Børn og barnlige sjæle bliver på denne måde suget ind i universet og nysgerrige på den fantasiverden, der ligger gemt i teksten. 

 

Med Augmented Reality bliver H. C. Andersens oprindelige tekst og universelle historie tilgængelige for alle. Det originale eventyr rummer så mange eventyrlige elementer, temaer og detaljer, som her udfoldes i spiluniverset så alle kan være med. Den helt særlige kombination af bog og AR-teknologi gør, at læseren drages ind i en magisk verden, hvor man kan gå på opdagelse, udforske og interagere med det litterære univers: læse, lege og lære! 

 

Bogen udkom tirsdag d. 21. juni 2016. 

 

App’en: Specs & minimumskrav

Med den seneste Augmented Reality-teknologi bringer app’en historien til live. Udforsk scenerne fra det klassiske eventyr og se, hvordan fortællingen og de smukke illustrationer levendegøres i bevægelse og spil, direkte oven på bogens sider. Gå på opdagelse i eventyrets magiske univers, kom helt tæt på og find skjulte overraskelser! 

 

Features:

– Udforsk eventyret fra alle vinkler

– Spil, leg og lær

– Interager med det magiske univers

– Flotte og detaljerede miljøer fuld af liv

 

 

Den lille havfrue app kan downloades i Apple App Store og Google Play Store. Hent den her:

www.booksandmagic.com/app 

 

Specs – minimumskrav:

– iOS version 7

– iPhone 5 or newer

– iPad 4 or newer

– iPad mini 2 or newer

– Android 4.1 ‘Jelly Bean’ (API level 16)

 

 

Nina Christensen, lektor og leder af Center for Børnelitteratur på Aarhus Universitet udtaler om kombinationen af bog og digitale tablets: "Det er i høj grad i H. C. Andersens ånd at prøve nye fortælleformer af. Han tog de eventyr han selv havde fået fortalt og gav dem skriftlig form - men det vel at mærke en skriftlig form inden for mange forskellige medier. Jeg ser det derfor som en naturlig udvikling, fordi han selv bevægede sig inden for mange forskellige medier." (Go’ Morgen Danmark, TV2, mandag d. 20. juni 2016).

 

Om Books & Magic

Books & Magic blev stiftet i 2013 af Mark Dalby Folkenberg. Vi er en ung og ambitiøs virksomhed med en mission om at sætte standarden for fremtidens Augmented Reality bøger. Det gør vi ved at levere læseoplevelser af høj kvalitet, som sætter fantasien i gang og inspirer børn til at læse og udforske historien gennem spil og leg. Holdet bag er erfarne 3D artister, spiludviklere og UX-specialister, som tidligere har arbejdet med brands som LEGO og IO Interactives Hitman 47 serie.

 

 

Læs mere på www.booksandmagic.com

Følg os på Facebook: www.booksandmagic.com/facebook 

Besøg vores hjemmeside Klik her
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet mere kan du afmelde her. Klik her