Lydbøger - det er så let

Du kan forvente noget af os, og du kan forlange noget af os. Biblioteksmedier har nemlig erfaring med produktion af lydbøger. Stor erfaring. Her får du en håndfuld eksempler på vore produktioner.

Produktion
Produktionen af lydbøger giver dig ingen problemer. Dit forlag sender os manuskriptet, og så sørger vi for resten: Indlæsning, produktion, pakning og distribution. Derefter er den lige til at sætte på bibliotekernes hylder landet over.

Rettigheder
Dit forlag beholder de kommercielle rettigheder, og efterfølgende får du lydbogens master. Den kan eventuelt anvendes kommercielt. Vore rettigheder gælder kun markedet for folkebiblioteker og uddannelsesinstitutioner.

Helt enkelt
Læg øre til de eksempler som du får her. Og får du lyst til at vide mere om lydbøgernes verden, så tag fat i os hos Biblioteksmedier. Du kan ringe til Pia Maiken Henriksen på 5213 7880 eller sende en mail til pih@bibmed.dk.

Lydbøger fra Biblioteksmedier kan blive din fagre nye verden!!!

God fornøjelse med lytteprøven. LYT HUSK AT SLÅ LYDEN TIL

Pia Maiken Henriksen