Her er du:

Klargøring AV

Klargøring af multimedier

S-pose til Nintendo DS

Nintendo DS spil klargøres i en helt speciel pose fra SundSound, der er beregnet til opbevaring i krybbe. Posen er velegnet til selvbetjenings- og sorteringsanlæg, og tager hensyn til Nintendo DS’ens meget lille format.

Sikkerhed og enkelthed er nøgleordene for denne pose. Scanning af posen i selvbetjenings- og sorteringsanlæg er mulig trods det lille format. Den gennemtænkte placeringen af lommen til spil og bilagsmateriale letter betjeningen. Samtidig er spillet låst fast i posen, så det ikke utilsigtet falder ud.

S-pose til Nintendo DS. B:13,5 cm H:23,5 cm

Posens opbygning

Posen ligner i store træk en S-pose, hvor lommen er skræddersyet til Nintendo DS-formatet. Svejsningen i lommen låser spillet fast og sikrer, at det ikke falder ud.

En specialdesignet tyverisikring og stregkode er udviklet til formatet. Den opfylder alle moderne krav og kan håndteres i både selvbetjenings- og sorteringsanlæg.

Biblioteksmedier kan montere tyverisikringen efter aftale. Se mere under Individuel klargøring

Mærker og etiketter

NDS-posen indeholder cover og booklet.

Genreetiket leveres som standard.

Materialet må bruges til udlån og privat brug, når det er leveret af Biblioteksmedier. Normalt leveres materialer med en etiket, der oplyser dette. Men specielt for Nintendo DS spil leveres disse, grundet dets størrelse, uden denne etiket.

Få mere at vide om klargøring af multimedier ved at kontakte Martin Lauritsen på tlf. 52 13 78 14 eller mail: mla@bibmed.dk